O nama

Pratili smo u potpunosti prirodu i dugo vremena smo testirali, delotvornost naše jedinstvene tečne maske. Želeli smo, da stvorimo masku koja je potpuno prirodna, bez aditiva, hemije i tome slično. U tome smo i uspeli.
Znamo da svaka maska za lice, koja se stavlja, treba da se nakon kraćeg vremena skida. Pri tom, nisu uvek maske prijatne za pogled i sa njima ne možete izaći i šetati se gradom.
Pored toga takve maske iziskuju često, pripremu, pa skidanje i tome sl.
To nas je navelo da u saradnji sa prirodom, stvorimo tečnu masku za lice i kožu, koja je praktično nevidljiva i koja se može nositi gde god da ste. I po kući, i na poslu i na ulici ili pozorištu, a da niko ne primećuje da imate masku na licu. Obično maske koje se stavljaju na lice, drže se oko 30 minuta. Pri tom vreme koje je potrebno da se pripremi maska, pa vreme da se operete od maske, traje sve oko sat vremena.
ZA BIOVITANEX maskom, treba vam svega 5 minuta da je nanesete na lice. Niti je potrebno, da je spravljate niti da je posebno skidate. Dovoljno je oprati lice sa vodom.
BIOVITANEX, možete držati na licu koliko god želite. Ceo dan ili celu noć. Ona stalno „radi“; na vašoj koži i čuva je od svih vremenskih uslova. Posebno hladnih dana, i hladnih vetrova.
Dokle god je na koži, tečna maska, hrani i vlaži vašu kožu i regeneriše je.
Posebna pogodnost tečne maske BIOVITANEX je što nakon nanošenja i brzog sušenja maske, možete naneti šminku bez ikakvih problema. I dok ste našminkani i izgledate lepo, tečna maska čuva i hrani vašu kožu. A to niko nevidi.
To je čini jedinstvenom na svetu.
U sastavu maske su potpuno prirodni sastojci. Pored tih sastojaka, tečna maska sadrži važne vitanime za regeneraciju kože. Vitamini A, B,C,E, i koenzin Q10, su veoma delotvorni za očuvanje i regeneraciju važe kože lica.

O nama

Idi na vrh